Enthousiaste Business Intelligence specialist gezocht

Sequel BI zoekt een enthousiaste Business Intelligence specialist. Onze dagelijkse praktijk zit meestal ramvol. Zoek je naar een gemakkelijke baan met weinig spanning en diversiteit, kijk dan vooral niet naar deze vacature!

Sequel BI is op zoek naar een enthousiaste BI-specialist. Je werkt aan verschillende in- en externe BI-opdrachten onder begeleiding van een ervaren collega (projectleider). Ben jij in staat om uit de data van onze klanten de juiste stuurinformatie te ontleden en hiermee een dashboard te bouwen? Dashboards die verbanden laten zien en inzicht geven waar een ondernemer écht wat aan heeft!

Houd je wel van de spanning van een volle orderportefeuille? Wij ook. Wij acteren op het scherpst van de snede, we zien zoveel kansen en volgende stappen! Wil je mee jagen in de ondersteuning van onze klanten? Onze dagelijkse impact is enorm. Wij maken bedrijven beter, we maken ondernemers slimmer.

We zijn druk en altijd hard aan het werk, maar het werk is gaaf! Jij bent vrij, je bent eigenwijs in je advies én je onderneemt. Sequel BI biedt een goed salaris, een top team van pioniers en ondernemers en de ruimte om elke kans uit te lopen die je ziet.

Over Sequel BI

Sequel BI helpt bedrijven weer grip te krijgen op haar data. Wij geloven dat je door verschillende gegevens aan elkaar te koppelen, bedrijven beslissingen kunnen maken op basis van écht goede argumenten.

Bij Sequel BI geloven wij in de kracht van data en willen wij bedrijven een stap dichterbij brengen bij het behalen van hun doelstellingen. Dit doen wij door realtime inzicht te geven en vatten dit samen in een overzichtelijk, interactief dashboard.

Met onze experts in finance, IT en ondernemerschap kunnen we onze klanten goed en volledig adviseren.

Welke skills bezit jij?

  • leergierig
  • ontwerpen, bouwen en beheren van een Datawarehouse
  • ontsluiten van databronnen
  • data transformeren, modelleren en visualiseren
  • ervaring met SQL en Business Intelligence tools zoals PowerBI/SSRS/QlikSense

Wat kun jij verwachten?

  • een marktconform salaris
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • onderhandel over wat jij nodig hebt om je werk goed te doen. Denk aan vervoer, materiaal, opleidingen en overige persoonlijke ontwikkeling, etc.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met: Sander Eskes.
Telefoonnummer: +31 6 44350116 
E-mailadres: sander.eskes@eskes.nu.

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief en CV naar: Sander Eskes via e-mailadres: sander.eskes@eskes.nu.